LiggingDe Watervlinder, is een vakantiehuis voor minimaal 4 tot maximaal 8 personen, gelegen op particulier terrein aan doorgaand vaarwater met veel privacy.

Ons mooie vakantiehuis ligt in een unieke omgeving aan het water, waar rust en ruimte nog bestaat, te midden van het prachtige  Nationaal park De Weerribben – Wieden. Dit gebied is uitgeroepen tot het mooiste natuurgebied van ons land. Je kunt er varen, vissen, zwemmen, fietsen, wandelen en als het weer het toelaat, schaatsen.

Varen

Een eigen boot kan aangelegd worden voor de vakantiewoning of  u kunt zittend vanaf het terras uren lang naar langsvarende boten kijken. Het is natuurlijk ook mogelijk een motorboot te huren en mooie tochtjes te maken naar Giethoorn, De Wetering, Blokzijl, Ossenzijl, Steenwijk en Meppel.

De omgeving

De Watervlinder ligt op steenworp afstand van de pittoreske dorpjes als Giethoorn, Blokzijl, De Wetering, Steenwijk, Vollenhove en St. Jansklooster. Een bezoek aan deze plaatsjes, ook per fiets of auto, is zeker de moeite waard.
Er zijn ook prachtige fietstochten te maken in het Nationaal park De Weerribben – Wieden, waar nog kleine en prachtige onbekende dorpjes liggen, zoals Nederland, Dwarsgracht en Jonen, waar je met een fietspondje over kunt steken.

© Copyright De Watervlinder - Designed by Pexeto